2012-07-04 08:06:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - nehéz súlyok vannak a vállán

Napi horoszkóp július 4.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz súlyok vannak a vállán, és ez talán a szó fizikai értelmében is jelentkezik: hátfájás, vagy izületi panaszok képében. Ha így van, akkor ne halogassa tovább, hogy kúrára jelentkezik egy gyógyfürdőbe. Ha nem, a víz akkor sem árt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kitartó munkájával ma végre célt érhet: olyasmiben kerülhet végre nyerő pozícióba, amiben mindeddig vesztesnek érezhette magát. Fontos lenne ehhez az is, hogy végre lazítani is tudjon. Az élet friss erőként áramlik az ereibe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon kellemes időszak vár önre: az új kihívások frissé és lendületessé teszik. Végre érezheti: nem hiába él. Ma semmit sem csinál rutinból, unottan. Úgy érezheti magát, mint egy széllovas. Használja ki a jó szelet!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön alapvetően megbocsátó típus, sohasem őrzi magában sokáig a haragot. Jó lenne, ha a bánatait is hasonló módon tudná elengedni. A baj, amit sokáig annak lát, soha nem válhat jótéteménnyé. Pedig benne rejlik a lehetősége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Igen kemény megfogalmazásokat enged meg magának, és ezt nem biztos, hogy a mai napon benyelik önnek. Gondolja meg, kinek mit is mond. Nehogy megbántson egy olyasvalakit, aki amúgy inkább segítségére volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szavainak ma fokozott súlyt ad az, hogy olyan pozícióból ejti ki őket, amikor a hatalom önnél van. Ne éljen vissza ezzel a lehetőséggel, inkább kezelje úgy, hogy a szokásosnál is finomabban, megfontoltabban fogalmaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Néha az az érzése van, hogy a hullámok már-már átcsapnak a feje felett. Pedig a helyzet nem olyan rossz, és ön amúgy is kitűnő hullámlovas. Ha így áll hozzá, a végén még élvezni is fogja a kihívásokat. És ma nagyot „ugorhat”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A közelmúltban valaki végre felfigyelt az ön tehetségére. Ne hagyja annyiban, járjon utána a helyzete kínálta lehetőségeinek. A tehetség, amit nem használnak, rosszabb, mint ha eleve tehetségtelen volna. Éljen vele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Számtalan problémája van, de mindig az ön kezébe adja a sorsa a lehetőséget, hogy úrrá lehessen rajtuk. A mai nap különösen sok esélyt kínál arra, hogy ez így legyen. Bízzon a jó természete vonzerejében!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne akarjon folyton kapkodni, rohanni: a világ megvárja. És még az is lehet, hogy éppen ott várja a nagy lehetőség, ahol éppen van. A rohanás ilyen esetben csak elvinné a jótól. Mielőtt útnak eredne: nézzen körül az otthonában!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár eddig ez nem volt elmondható önről, mára már igazi védelmezője lett a családnak és a családi értékeknek. Igaz, mindent kicsit másképp lát, mint az átlagos emberek. De ez a különösség csak jót tesz a családi életének is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Finom modora határozottsággal párosul, és ez az, ami önt különösen jó munkaerővé teszi. Főleg a nyilvánosságot is érintő pozíciókban. Ha eddig inkább a háttérben szeretett is dolgozni, most ezen változtatnia kell.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: